Hall of Drums (2)

Når du besøger Hall of Drums, besøger du også os.

Mit hjem er dit hjem. Er det ikke sådan, man siger?

Hall of Drums er vores hjem, vores legeplads og vores fristed. Det er her, vi elsker at skabe oplevelser for os selv og for andre. Det er her, vi ser Disney Sjov på storskærm, holder ferie når Covid-19 aflyser ferien eller inviterer klassekammeraterne til børnefødselsdag.

Vi bor på samme matrikel sammen med vores tre børn og to katte, så når du besøger Hall of Drums, er du gæst hos os. Og vi er altså vilde med gæster.

Læs mere om, hvem vi er, hvad vi kan, og hvad vi gør nedenfor.

Kærligst
Eddi og Louise

Eddi Jarl 1 (1)

Eddi Jarl Sørensen

Eddi er ikke kun ejer af Hall of Drums, hvor han agerer pedel og kører en ond gaffeltruck. Han er også professionel trommeslager og ynder at øve, lave koncerter og indspille plader i Hall of Drums med sine mange bands.

Eddi turnerer i øjeblikket med bl.a. Lars Lilholt Band, Sigurd Barret, Blicher Hemmer Gadd, Vestbo Trio, Kutimangoes, Girls on Bikes, Soul Glo og Michelle Birkballe Band. Desuden er han session musiker og hyres til pladeindspilninger for forskellige danske og udenlandske artister.

Fang Eddi her:

Telefon: 2068 7441
Mail: eddijarl@gmail.com

Louise

Louise Overgaard Pedersen

Louise er oplevelsesøkonom og iværksætter. Udover at være ejer, halbestyrerinde og eventarrangør i Hall of Drums, driver hun kontorfællesskabet og landsbynetværket Transistor, som ligger lige i baghaven - bogstavelig talt.

Louise er desuden medejer af konsulentvirksomheden Medskab og driver virksomheden Louise OP, hvor hun arrangerer netværk, konferencer og er kommunikationslady.

Louise er skarp på oplevelser. Hun udvikler dem, faciliterer dem og bruger dem strategisk, når hun rådgiver i co-creation, brugerinddragelse og kommunikation, eller når hun faciliterer netværksmøder og kreative udviklingsprocesser.

Fang Louise her:

Telefon: 2819 8100
Mail: louise@medskab.dk